Workshopgrillsupport

De meatlovers grill, is een workshop waarin je uitsluitend met het allerbeste vlees werkt. Alles wat de vleesliefhebber lekker vindt gaan we maken. En in overvloed, want daar zijn we niet kinderachtig in. Je gaat zelf vleeskruiden voor bijvoorbeeld grote stukken vlees zoals cote de boeuf . Met deze mooie producten gaan we samen een paar ongekend smakelijke gerechten maken. Aan het einde van deze workshop mag je jezelf een echte vleesspecialist noemen.

Prijs:  79,50 p.p

BBQ Workshop voor de echte BBQ-fanaat

Speel je ook zo graag met vuur en een mooi stuk vlees? Dan hebben wij voor jou BBQ workshops waar de echte barbecue-fanaat zijn vingers bij aflikt. Daar sta je zelf achter de grill onder begeleiding van professionele barbecuers. Onze aanpak wordt gekenmerkt door ‘Learning by doing’  met maximaal 5 gelijkgestemden per grill. Na deze workshop breng je het geleerde moeiteloos in de praktijk. Zie je jezelf al staan als grillmaster in je eigen tuin?

Grillsupport heeft voor iedereen een passende barbecue-workshop. Denk aan een bedrijfsuitje of een familiedag met een barbecue-workshop  als hoogtepunt.

Voor beginners maken wij het net zo plezierig en leerzaam als voor meer ervaren barbecuer’s en kookclubleden. Waar je ook voor kiest, wij maken er altijd een feestje van. In een ongedwongen sfeer met veel gezelligheid starten we met een informatierondje. Daarin leggen we uit welke producten we gaan gebruiken en hoe je op een verstandige manier ‘met vuur kunt spelen’. Zo leer je spelenderwijs hoe je goed met de grill omgaat. Je leert de temperatuurzones herkennen en je ontdekt de verschillen tussen barbecueën op kolen en gas. We maken je deelgenoot van de geheimen van de branderstanden en voor je het weet kun je niet alleen direct, maar ook indirect grillen. We maken je vertrouwd met de do’s en dont’s van de behandeling van verschillende vleessoorten. En je leert hoe je zelf vleeskruiden en lakkages maakt, zo leer je terwijl je aan de slag bent. Wij zorgen ervoor dat het een supergezellige belevenis wordt, waarbij je kennis opdoet, nieuwe smaken leert kennen en met een rond buikje naar huis gaat.


Wat een geweldige middag bij roast it. Mooie workshop van 2 echte Masters of bbq en die smaken heerlijk wist niet dat ik rode bietjes lekker vond. Absoluut een aanrader om ook eens daar te eten. Heren bedankt voor de gastvrijheid. TOP vooral dat laatste stukje dry aged vlees heerlijk.

Frank Te Nijenhuis

De 6 succesgaranties van Grillsupport:

  • Persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en maximaal 5 personen per grill.
  •  Learning by doing.
  •  We gebruiken uitsluitend topproducten.
  •  Je hebt een complete grillervaring op gas- en kolen-barbecues.
  •  We leren je barbecue-vaardigheden die je thuis kan toepassen.
  •  Aan het eind van de workshop ga je aan tafel om te genieten van een volledig 3-gangenmenu.

Met deze bbq workshop maken we je bekend en enthousiast voor het buitenkoken. Je kijkt na deze workshop anders naar je barbecue. Je leert ‘m kennen als een echte alleskunner. Samen zoeken we de grenzen van het buitenkoken op en zo raak je vertrouwd met de enorme mogelijkheden. Deze bbq workshop bestaat uit twee delen. In deel 1 geven onze chefs een demonstratie van de verschillende grilltechnieken. In het tweede deel ga je zelf aan de gang. Je zult merken dat vis, groentes en rundvlees perfect te grillen zijn. We zijn er van overtuigt dat je na de workshop net zo verliefd wordt op de smaak van het grillen en het buitenkoken als wij.

Prijs:  79,50 p.p